Hirdetés

nyugdijasotthon.lap.hu / Nyugdíjas otthonok Budapesten

Nyugdíjas otthonok Budapesten

Cégünk, a Civertan Grafikai Stúdió közel 400.000 légifelvétele bizonyítja, hogy szeretjük fentről láttatni hazánkat. A légifotók készítése mellett logótervezéssel, weblapkészítéssel, oldal optimalizálással, csomagolástervezéssel foglalkozunk. Kiadványaink közül pedig a Szép Magyarország, a Kertörökségünk és a Fejér megye várai című folyóiratunkat és könyveinket ajánljuk a látogatók figyelmébe!

Az ARANYKERESZT Kiemelten Közhasznú Társaság 1991. február 21-én alakult. Alapítói magánszemélyek voltak, akiknek a 90-es évek elejétől megváltozott társadalmi igény kielégítése volt a céljuk, hiszen felismerték, hogy ettől az időszaktól az élet minőségével szembeni növekvő elvárások az embereknek magasabb életkor elérését teszik lehetővé, mint korábban bármikor. Annak érdekében, hogy a nyugdíjas években is nyugodt éveket biztosítsunk, 1991. május 1-jén nyitottuk meg Magyarország első magán szociális otthonát Soroksáron.

Szeretné, ha megfelelően tudna gondoskodni idős rokonairól, de nincs hozzá szaktudása és ideje? Otthonunkban szakértő egészségügyi személyzet folyamatos felügyelete gondoskodik lakóinkról. Egészségmegtartó és javító kezelésekkel segítjük hozzátartozóinak emberi életminőségét minél hosszabb távon fenntartani.

Ezt az otthonunkat 1999. őszén nyitottuk , jelenleg 131 férőhellyel működik. Az otthonba elsősorban olyan idős, beteg emberek jelentkezését várjuk, akik már önmaguk ellátására csak részben képesek, illetve azokat az idős, beteg embereket is szívesen felvesszük, akik önmaguk ellátására már segítséggel sem képesek. Lakóként nem tudunk fogadni agresszív pszichiátriai beteget, valamint ön- és közveszélyes személyeket. Olyan lakók felvételére sincs lehetőség, akik betegségük miatt orr-, vagy gyomorszondával táplálkoznak.

Budapest kertvárosi részében,családias környezetben, kis 10 fős létszámú az otthon.rehabilitációt vállalunk.zöldövezetben szakképzet személyzettel 24 órás felügyelettel,ötszöri étkezéssel,magán konyháról,vitaminokkal dúsítva .amiben mások vagyunk:szeretet,odafigyelés. házi állatok megoldhatók.szerződött partnereink:életmentők országos egyesülete,medical pharma Bt.

A fogyatékosság amikor egy személy érzékszervi, mozgásszervi, értelmi vagy kommunikációs képességei számottevően elmaradnak az emberek átlagától és ez a társadalmi életben való részvételét jelentősen akadályozza

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldalon összegyűjtöttük Magyarország nyugdíjas otthonait megyénkénti lebontásban, az önkormányzatok által működtett otthonokat, egyházi otthonokat, emeltszintű otthonokat, valamint híreket, érdekességeket a nyugdíjas otthonok vonatkozásában.

Az oldalon összegyűjtöttük Magyarország nyugdíjas otthonait megyénkénti lebontásban, az önkormányzatok által működtett otthonokat, egyházi otthonokat, emeltszintű otthonokat, valamint híreket, érdekességeket a nyugdíjas otthonok vonatkozásában.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Nyugdíjas otthonok Budapesten
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés